De rijschool

Autorijschool Jos Janssen verzorgt rijlessen voor de categorie B. Wij zijn dé autorijschool in Maastricht voor leerlingen met een gedragsstoornis. Ik heb mij gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met een bepaalde behoefte aan speciale begeleiding op het gebied van rijles, met de nadruk op leerlingen met een gedragsstoornis. Uiteraard hebben de reguliere leerlingen ook baat bij mijn ontwikkeling.

Voordat een leerling een rijopleiding bij mij begint, houd ik met de leerling en eventueel de ouders een (vrijwillig) intakegesprek, dit zodat we elkaar beter leren kennen en weten wat we van elkaar verwachten. Het voordeel hiervan is dat de leerling niet bij een vreemd iemand in de auto stapt en minder nerveus is voor de eerste rijles.

Verder worden de vorderingen van de leerling besproken met de ouders en kan er desgewenst door een van de ouders met een rijles van hun zoon of dochter meegereden worden.
Tijdens de opleiding worden de vorderingen van de leerling bijgehouden in een rijschool-app (plango). Deze app kunnen de leerlingen en hun ouders installeren op hun telefoon. In de deze app staan de vorderingen, afspraken en facturen van de leerling. Hier staan ook de opmerkingen die ik heb tot de vorderingen van de rijopleiding en kan de leerling met behulp van deze app de rijles goed voorbereiden. Op deze manier zijn zowel de leerling als de ouders altijd op de hoogte van de ontwikkeling van de leerling. Wij denken dat wij op deze manier een pakket kunnen aanbieden waar veel andere rijscholen een voorbeeld aan kunnen nemen en zijn hier ook erg trots op. De resultaten van onze manier van werken zie je dan ook terug in ons slagingspercentage, die al jaren bij de hoogste van Maastricht horen.

Leerlingen die ervoor kiezen om bij mij het rijbewijs te halen, kiezen bewust voor kwaliteit en een persoonlijke begeleiding. Elke leerling is immers anders. Je verdient en krijgt daarom een persoonlijke aanpak die bij jou past, waarbij op een prettige en ontspannen manier les wordt gegeven. Stap voor stap wordt je begeleid naar je examen.

Mijn motto is dan ook: “Jouw rust is mijn doel”

Wij zijn een kleine beroepsrijschool en kiezen er opzettelijk voor om niet 60 uur per week in de auto te zitten, dit zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit is ook de reden waarom we niet meedoen aan acties zoals op Groupon, Social Deal, etc…

Bij ons kunnen leerlingen vanaf 16,5 jaar terecht om het rijbewijs te halen. Ook herintreders of ouderen zijn bij ons welkom om hun rijvaardigheden nog eens op te frissen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt, geheel vrijblijvend krijg je dan een persoonlijk advies.

Over mij

Nadat ik ruim 15 jaar als leidinggevende in een groot productiebedrijf had gewerkt, heb ik mij laten omscholen tot rijinstructeur met het doel mij te specialiseren in leerlingen met een gedragsstoornis. Aangezien mijn vader al in 1963 een succesvolle rijschool starten was de overstap naar dit vakgebied natuurlijk niet vreemd. Met mijn ervaring als leidinggevende en de daarbij behorende omgang met veel verschillende karakters, achtergronden en menselijke eigenschappen, dit gecombineerd met een HBO management opleiding, heb ik een stevige achtergrond om dit te realiseren. Verder heb ik zelf ook kinderen met een gedragsstoornis, wat mijn gedrevenheid, mijn drang om mijzelf op dit gebied verder te ontwikkelen en begrip voor deze leerlingen alleen maar vergroot.

Dus zoek je goede en gedegen rijopleiding waarbij de leerling centraal staat, dan ben je bij Autorijschool Jos Janssen absoluut aan het juiste adres.

Ik heet je graag welkom voor je eerste rijles bij Autorijschool Jos Janssen.