De rijschool

Autorijschool Jos Janssen verzorgt rijlessen voor de categorie B . Ik heb mij gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met een bepaalde behoefte aan speciale begeleiding op het gebied van rijles, met de nadruk op leerlingen met een gedragsstoornis. Uiteraard hebben de reguliere leerlingen ook baat bij mijn ontwikkeling.

Ook bied ik de mogelijkheid tot het volgen van theorieles. Dit kan in de vorm van klassikale opleiding of een opleiding in een kleine groep (max. 4 personen).

Voordat een leerling een rijopleiding bij mij begint, houd ik met de leerling en eventueel de ouders een (vrijwillig) intakegesprek, dit zodat we elkaar beter leren kennen en weten wat we van elkaar verwachten. Het voordeel hiervan is dat de leerling niet bij een vreemd iemand in de auto stapt en minder nerveus is voor de eerste rijles.
Verder worden de vorderingen van de leerling besproken met de ouders en kan er desgewenst door een van de ouders met een rijles van hun zoon of dochter meegereden worden.
Tijdens de opleiding worden de vorderingen van de leerling bijgehouden op een instructiekaart die na iedere rijles samen met de leerling wordt ingevuld en er wordt leerdoel voor de volgende rijles besproken.
Leerlingen die ervoor kiezen om bij mij het rijbewijs te halen, kiezen bewust voor een persoonlijke begeleiding. Elke leerling is immers anders. Je verdient en krijgt daarom een persoonlijke aanpak die bij jou past, waarbij op een prettige en ontspannen manier les wordt gegeven. Stap voor stap wordt je begeleid naar je examen.

Mijn motto is dan ook: “Jouw rust is mijn doel”

Wij zijn een kleine beroepsrijschool en kiezen er opzettelijk voor om niet 60 uur per week in de auto te zitten, dit zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit is ook de reden waarom we niet meedoen aan acties zoals op Groupon, Social Deal, etc…

Bij ons kunnen leerlingen vanaf 16,5 jaar terecht om het rijbewijs te halen. Ook herintreders of ouderen zijn bij ons welkom om hun rijvaardigheden nog eens op te frissen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt, geheel vrijblijvend krijg je dan een persoonlijk advies.

Over mij

Nadat ik ruim 15 jaar als leidinggevende in een groot productiebedrijf had gewerkt, heb ik mij laten omscholen tot rijinstructeur met het doel mij te specialiseren in leerlingen met een gedragsstoornis. Aangezien mijn vader al in 1963 een succesvolle rijschool starten, en mijn broer nog steeds een zeer succesvolle rijschool heeft, was de overstap naar dit vakgebied natuurlijk niet vreemd. Met mijn ervaring als leidinggevende en de daarbij behorende omgang met veel verschillende karakters, achtergronden en menselijke eigenschappen, dit gecombineerd met een HBO management opleiding, heb ik een stevige achtergrond om dit te realiseren. Verder heb ik zelf ook kinderen met een gedragsstoornis, wat mijn gedrevenheid en begrip alleen maar vergroot.

Dus zoek je goede en gedegen rijopleiding waarbij de leerling centraal staat, dan ben je bij Autoijschool Jos Janssen aan het goede adres.

Ik heet je graag welkom voor je eerste rijles bij Autoijschool Jos Janssen.